Moparchat - Home of MOPAR enthusiasts worldwide!



Go Back   Moparchat - Home of MOPAR enthusiasts worldwide! > >

Click here to search for Mopar cars and parts for sale.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-12-2004, 09:10 PM
duetz duetz is offline
Inactive User
 
Join Date: Nov 2003
Location: walcott iowa
Age: 62
Posts: 92
Default cruise control

Cruise conrol does not work, the cruise light comes on but it will not let you set speed. It is giving a 77 code which is speed sensor we have changed the sensor but it has not helped. We checked vacuum, does not seem to be a problem, have tried ajusting brake switch still does not help, checked servo pump it seems ok. any ideas would be greatly appreciated. Thank You
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cruise control sabbfan Ram Truck Chat 1 04-20-2006 01:37 PM
cruise control 40wilys Neon Club Chat 0 06-11-2004 06:50 AM
Cruise Control mjbarr99 Ram Truck Chat 2 05-21-2002 09:00 PM
Cruise Control cowboy Performance Talk 5 12-28-2001 03:48 PM
Cruise Control PSIRam Ram Truck Chat 3 10-04-2001 07:50 AM




All times are GMT -4. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
. . . . .