Click here to search for Mopar cars and parts for sale.


Moparchat - Home of MOPAR enthusiasts worldwide!  
Discount Auto Parts

Go Back   Moparchat - Home of MOPAR enthusiasts worldwide! > Technical Forums > Durango Chat
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read


Welcome to the Moparchat - Home of MOPAR enthusiasts worldwide! forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-11-2014, 05:03 PM
moparman64 moparman64 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: South Carolina
Posts: 50
Default 99 durango crankover /no start

Working on a 1999 Dodge Durango 5.2 liter. customer says vehicle was running fine until he put a water pump on the engine . After w/pump install engine would crank over but would not start . I have checked and found that battery was completely shot, low voltage, customer told me that battery spark very badly when he reconnected. Installed new battery to test . All gauges when ignition is switched on slowly pulse backwards and the odometer mileage flashes constantly. check and found 140 main fuse blown in pdc. replaced I can connect my diagnostic computer to vehicle and it will go in and out but no codes when it reads. but it shows that auto shutdown relay is off at all times when cranking over. several other fuses were blown but have been replaced. I can ground auto shutdown relay and manually press fuel pump relay and engine will crank and run . New pcm has been installed . any help would be greatly appreciated. thanks.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
bryancn1
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Want to contribute to Moparchat?  Click below!



All times are GMT -4. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

. . . . .